Menu

kulinarny Eksperyment Sobotni - przepisy dla ciekawskich

botwinka na ciepło

janiolka

Chwilowe ochłodzenie spowodowało, że zamiast chłodniku z botwinką przygotowałam lekką zupę, na którą przepis znajdziecie poniżej. Drobna modyfikacja nastąpiła w dodaniu warzyw: marchewki, selera i pietruszki, które gotowały się w wywarze. Smak nadal świetny!

Po przepis kliknijcie w zdjęcie:

zupa, letni obiad, młode buraczki,

risotto z zielonymi szparagami i cukinią >

< puree z brukwi i pietruszki - dodatek do dań słonych lub do słodkich deserów

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentarze (3)

Dodaj komentarz
  • felicjjjja

    uwielbiam barszcz

  • ina.iina

    prosta, a taka pyszna :)))

  • martus_12

    W taką pogodę , taki barszczyk jak znalazł :D

© kulinarny Eksperyment Sobotni - przepisy dla ciekawskich
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci